Tältä sivustolta löydät vanhoilta VHS-nauhoilta digitoituja Teksti-TV-sivuja vuosilta 1988 - 1999.
Sivuilla on digitointimenetelmän rajoitteista sekä nauhoitteiden heikosta laadusta johtuvia virheitä
ja puutteita.
P374 374 YLE TEKSTI-TV 20.06.00:14:41 1/4 Å MAISTERJ FRANGENIN VIJMEINEN PÄHKINÄ Pohjoismaisen Joutsenmerkin rinnalle on tullut EU:hun liittymisen myötä toinen virallinen ympäristömerkki eli Euroopan Unionin oma ympäristömerkki, ns. Ekotuotemerkki! Eli, katsokaa kuvaa: mikä tämä on? a) YK:n ympäristömerkki b) EU:n ympäristömerkki c) Mona Lisa -väärennös Postita vastauksesi osoitteella: EKOJSTJ,TV2, PL 243, 33101 TAMPERE SEURAAVALLA SIVULLA YRTTJRESEPTEJÄ...
P374 374 YLE TEKSTJ-TV 20.06.00:33:41 2/4 Å YRTEISTÄ APUA LJMMENELÄMÄÄN Ljpstikka, minttu, basilika ja nokko- sensiemenjt ovat perinteisiä yrttejä, joita on käytetty lemmenelämän piris- tykseen. Näissä yrteissä on ainesosia jotka vaikuttavat hormonitasapainoon. Osin salaisuus piilee tiitysti siinä, että käyttäjä uskoo niiden tehoon. Ljmmenkakkuun voi käyttää: 3 dl kaura- hiutaleita, 1 rkl vehnäjauhoja, 1 tl vaniljasokeria, 1 dl sokeria, 1 tl leivinjauhetta, 2 tl kanjlia, 95 g sulatettua voita, 1/2 dl kermamaitoa. XJbtSuu seuraavalla sivulla↑Q >>>
P374 374 YLE TEKSTI-TV 20.06.00:01:24 3/4 Å LJMMENKAKUN TEKO-OHJJ JATVUU Kostutukseen: lemmenlikööriä tai pakastemarjojen mjhua; täytteeksi: mintulla maustettua vaniljakiisseliä, marjoja, banaania ja kermavaahtoa↑ Sekoita kuivat aineet, lisää voisula ja kermamaito, sekoita. Ljvitä taikina kahdeksi levyksi pellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 12 min. Laita toinen levy vadille, kostuta, lisää kiisseliä, marjoja ja kermavaahtoa. Asjta toinen levy päälle ja koristele kermavaahdolla ja marjoilla. Myös jäätelö sopii kakun päälle. >>>
P374 374 YLE TEKSTI-TV 20.06.00:11:24 4/4 Å YRTEISTÄ LEMMENLJKÖÖRJÄ 1/4 liperiä, 1 osa korianterin sie- mentä, 2 osaa minttua, 2 osaa basi- likaa, pala kanjlitankoa, 1/2 osaa nokkosen siemeniä, 1 osa ruusun terä- lihtiä, 1 osa omenaa tai vadelmaa, kirkasta viinaa, hunajaa maun mukaan. Murskaa aineet tehosekoittimessa, tällöin voit lisätä myös alkoholia. Anna muhia kannen alla 5 vrk. Siilaa kbnkaan läpi, anna sakkautua 2-3 vrk, kaada toiseen astiaan ja lisää hunaja. Pullota. Voi käyttää myös kastikkeenb.