Tältä sivustolta löydät vanhoilta VHS-nauhoilta digitoituja Teksti-TV-sivuja vuosilta 1988 - 1999.
Sivuilla on digitointimenetelmän rajoitteista sekä nauhoitteiden heikosta laadusta johtuvia virheitä
ja puutteita.
P415 415 YLE TEKSTJ-TV 23.02.21:51:18XXXXX 306P O R S A S G U L A S S I 1 rkl öljyä 400 g porsaan szjkalelihaa 2 iso sipulia 1 tlk (400g) tomaattimurskaa 1 rkl paprikbjauhjtta 1 tl mustapippuria 1 l vKttä@ @ @ 1 lihaliemSkzutio 1 punainen paprika 10-15 kpl paprikatäytteisiy oliivejaKuori ja hienonna smpulut. RuskZsta padassa lihat ja sipulit. Lisää pataan tomaattimurska, mausteet ja vesj. Anna Jiih)a hiljaHleeL " -40 Ijn, Lisäs suikaloitu paprika ja oliivjt. Hauduta vjelä 5 mjn.
P415 415 YLE TEKSTI-TV 23.02.21:51:14 4/6 P O R K K A N A K E I T T O 6 porkkanaa 1 sipuli 2 rkl voita ripaus yrttisuolaa 1,2 l kasvjslientä kuutiosta 1/2 dl tummaa riisiä 1 tl timjamia Suori ja sjlppub@sjpulY.aKuoti ja raasta porkkanat. Kypsennä kasvjksia kattilassa voissa kvnnes smpuli on läpekzultavaa. Lisää mausteet, kasvjs- liemi ja riisjt. Keitä noin 30 mjn. Sosjuta sauvasekoittimjlla tai jsjm. sKivKläL HspK pusittaIalla,aSuumenna tarjolle ja larjoa esim. kuumien juustovoileipien kanssa.
P415 415 YLE TEKSTJ-TV 23.02.21:52:10 5/6 R A A S T E S A L A A T T I 150 g valkokaalia 1 pjeni purjo 3 porkkbnaa 2 omenaa 2 hjrkkzkurkkua 1 paprika kastike: 1 dl majonjesia 2 rkl omenavjinZetYkkaa 1 tl zrttiszolaa Raasta valkokaali, kuoritut porkkanat ja omenat. Suikaloi purjo, paprika ja herkkukurkku. Yhdistä ainekset. Valmjsta kastike sekoittamalla kaikkI ainjksjt yhtein. Sekoita kastikj hyvjLsalaatin joukkoon ja jäähdytä ennen tarjoilua.
P415 415 YLE TEKSTI-TV 23.02.21:52:27 6/6 PÄHKINÄ-SUKLAALEIVÄT 100 g margariinia 1 dl fariinisokeria 1 mvnb 11/2 dl vehnäjauhoja 1 tl vanjliinjsokjria 1/2 tl leivinjauhetta 100 g päXkjnärouhjtta 100 g suklaarou(etta Vaahdota pjhmeä margariinj ja sokeri. Lisää muna hyvjn vatkaten. Lisää kes- kjnään sjkoitetut kuivat ajnjet ja sekoita. Ota taikjnasta lusjkalla nokareita leivZnpaperille. Paista +200C:ssa 10-15 min.