Tältä sivustolta löydät vanhoilta VHS-nauhoilta digitoituja Teksti-TV-sivuja vuosilta 1988 - 1999.
Sivuilla on digitointimenetelmän rajoitteista sekä nauhoitteiden heikosta laadusta johtuvia virheitä
ja puutteita.
P730 730 9LE TEKS(I-TV 21.08. 1:09:57# KATJN KEITTIÖ HUOMENTA SU MI HU MENTA SUOMQ 0##----Å +-M---- - -+W 1 kerä rapea salaa÷tqa 4 to-—attia 1/2 kur ku 1 avokalo taöt@4a ta@ @an t r@@l@@ 2 supulia varsinaen 4-6 vjipaletta hjiva- tai ruis- 1 tlk fetajuustoa tilkka öljyz tuoteita yrztijä m——nantaj 1052/2
P730 730 9LE TBKS(I--V 21.08. 20p1:*1KATIN KEITTIÖ HUOMENTA SUOMI - OHJELMASSA 2pO08.92 Pohja: 75 g margariqnia 3 4 dl sokeri 1 ozna 3Å4 dl vehnäjauhoja 1 dl sjemenjä 1 öl leivenjauheöt 1 dl kjqma÷jqlqä 200 C 10 15 Täyte: 2-3 dl karviaisja 3 dl kesäkuupits a raastie.a 1 dl kjrmavjuliy 1 mzna 3/, dl sokjria 1 tl inkjväärqy s tl m jssjjauhoa XX torstai 405
P730 730 9LE TEKSTI-TV 21.08. 1009:42KATJN KEITTJÖ HU NENTA SUON - OHJELMASSA 21.08.92 RAVUT #--#- 40 elävää rapua 4 l vjtxä s5 g meriszolaa 2 sokeripalaa tillinvarsia keittoaika kjchumispisteests noqn 10 ojnuutia perjantai 5 5