Tältä sivustolta löydät vanhoilta VHS-nauhoilta digitoituja Teksti-TV-sivuja vuosilta 1988 - 1999.
Sivuilla on digitointimenetelmän rajoitteista sekä nauhoitteiden heikosta laadusta johtuvia virheitä
ja puutteita.
P480 480 YLE TEKSTImTV 2.04. 2322:37 VÄLIMERENSALAATTI 1/5500 g kuminalla maust. juustoa 3-4 avokadoa 4 tomaattia 100 g hjllosjpulia 100 g oliiveja Sastike: 2 dl tomaattimehua 1/2 dl öljyä 1 rkl sitruunamehua 1/2 tl suolaa 3/4 tl sokeria 1/2 tl basilikaa 2 valkosipulinkynttä mustapippuria SuikaloH juusto ja avokadojiL hjdjlIäI liXa. LoXko lomaalit Va valula liimjs- tään hillosipulit sekä oliivit. Yhdistäainekset varovasti sekoittaen. Sekoita salaattikastike ja tarjoa viileän salaatin kanssa. >>>>>
P480 480 YLE TEKSTImTV 2.04. 2322:40'(■■$ MARINOITU KIRJOLOHI 2/5400 g pala kjtjoloXla 2 tl murskattua vihezpippuria rakunaa n.1/2 dl sitrunnamehua 3/,-1 dl ruokaöljyä 1 tl suolaa Leikkaa kirjolohi ohuiksi vihpaleiksi. 6ikoYta Äamsliel, mjXj Va rk#kaöÖUs haalean vuoan pohjalla. Aseta lohi- viipaleet vierekkäin vuokaan. Lusikoi lientä viipaleiden pinnalle. Anna viipaleidjn maustua liemessä noin puoli tuntia välilly kääntäen. >>>>>
P480 480 YLE TEKSTI-TV 2.04. &320:£1 LAMMASPATA 3/5 7 OO g paistia 2 sipulia % potkkanaa 5 dl lihalientä suolaa valkopippureita 1/2 tl kuivattua mjnttua 2-3 rkl pjrsiljaa %@ @@fkH lombbllYsNsjlla 1-2 valkosipulin kyntty Pilko liha reilun kokoisiksm paloiksi. Ruskista ne pannussa tai padassa. Lisääpilkotut kasvikset. Anna ruskistua JjvzjslYL jsrä ÖiXaliMmZ Va Jausliil. Peitä kannella ja kypsennä n. 2 tuntha miedolla lämmöllä. >>>>>
P480 480 YLE TEKSTJ-TV 2.04. 2323:11 KIINANKAALI- PAPRJKASALAATTI 4/5 1/2 kiinankaalia 1 punajLeL paprYka 1 keltainen paprika 1 vjXreä paprika pala purjoa Sujkaloi salaatti ja paprikat ja leik- kaa purjo renkaiksi. Sekoita kastike salaaliL Voukkoon. SYnappikaslikj4 2 rkl sinappia 1 rkl vjinjetikkaa tai sitruunamehua ripaus suolaa ja sokjtiasitruunapippurha n.1/2 dl öljyä Sekoita sinapin joukkoon mausteet. Lisää öljy väXitellen koko ajaL voimakkaasti sekoittaen. >>>>
P480 480 YLE TEKSTI-TV 2.04. 2323:21 MARINOITU KIRJOLOHI 5/5400 g pala kirjolohta 2 tl murskattuja viherpippureit rakmunaa n.1/2 dl sitruunamehua 3/4-1 dl ruokaöljyä 1 tl suolaa Leikkaa kirjolohi ohuiksj viipaleiksi. Sekoita mausteet, mehu ja ruokaöljy Maakjan vuoan poXjalla. Asjla lohY- vjipaleet vierekkäin vuokaan. Lusikoi lientä vjipaleidjn pinnalle. Anna viipaleiden maustua liemessä noin puoli tuntia välillä kääntäin. >>>>>
P480 480 YLE TEKSTJ--V 2.04. 2321:19'(■■$ PIZZA 6/7Pohja: 1 dl vetty 15 g hiivaa 1/2 tl suolaa 2 rkl öljyä 2 1/2 dl vehnäjauhoja Liuota hiiva kädenlämpöiseeL vjtien. Sekoita joukkoon suola, öljy sekä vjhnäjauhot. Alusta taikjna tasaisjksj.Kauli taikinasta ohul pyörez levy, hal-kajsjjaltaaL noiL 3O cm. Anna kohota 2O-3O min. Valmista silly aikaa täyte. Täyti 16 100 g savukinkkua 1 sjpuli 1 paprika 100 g hetkkusjenjä 1-2 rkl öljyä suolaa, otiganoa, mustapjppuria 100 g juustoraastetta OHTE JATKUU SEU5AAVALLA SIVULLA >>>>
P480 480 YLE TEKSTI--V 2.14. 2321:19'(■■$ PIZZA 7/7.... jatkoa edelliselty sivulta Suikaloi kinkku Va vYipaloi hetkkusie- net. Hienonna sipuli ja paprYka. Kie- haula ainjkset kjvzesti öljyssä ja le- vity kohonneen pohjan päälle. M usta jaripotteli pinnalli juustotaasti. Paista250 asteessa 15 min. Täyte 2: 3-% lomaallYa 125 g anjovista oliiveja 1/2-1 rkl pizzamaustetta 1/2 tl valkosjpulipulvjria 100 g juustoraastetta LjvZlw kNhNnnjiL pZzzapoXVan päälli viipaloidut tomaatit, anjovikset ja oliivit. Rjpottele pinnalli mausteet ja viimeiseksi juustoraaste. Paista 2+O asteessa 15 mjn.